ZDJELAR: Neutralisali smo sve kvalitete rivala, Janković najbolji

Autor:

Sport

24.09.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok ih već u sredu 26. septembra očekuje utakmica 1/16 finala Kupa Srbije sa ekipom FK Kolubara, fudbalska javnost i dalje govori o 158. večitom derbiju.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Saša Zdjelar

Saša Zdjelar je govorio za klupski sajt o onome što smo videli u Humskoj.

- Utakmicu smo stvarno dobro pripremili, znali smo sve šta oni rade i uspeli smo da neutrališemo upravo te njihove  kvalitete. Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu.

Stižu komplimenti na račun tvoje igre? 

- Naravno da mi je drago da ljudi cene i poštuju ono što radim. Zaista sam mnogo truda i rada uložio od početka prvenstva. Bilo je tu dobrih i loših mečeva, ali mi je drago što je jedna dobra partija došla u najboljem trenutku.

Bilo je teško sačuvati se od drugog žutog kartona?

- Da budem iskren, nije bilo ni malo lako. Trebalo je izdržati 50 minuta, mnogo duela i faulova, ali sam uspeo da se iskontrolišem i završim utakmicu na terenu.

Partizan je dominirao tokom meča i pokazao da ima kvalitet i kada su vas  svi otpisivali?

-  Ima još puno da se igra, a mi ćemo se boriti i svaku utakmicu ići na pobedu, kako bismo osvojili titulu na kraju prvenstva. Svi saigrači su bili sjajni, a ako moram nekog da izdvojim onda ću reći da je Marko Janković bio izvanredan i najbolji na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading