Vuletić izneo svoje viđenje derbija, citirao Njegoša i odgovorio Mrkeli

Autor:

Sport

24.09.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno je bilo po završetku 158. večitog derbija, koji je završen rezultatom 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Vuletić

Crvena zvezda je do boda došla nakon što je priznat pogodak Ričmonda Boaćija u 73. minutu, na koji iz Partizana imaju primedbe.

Golman crno-belih Vladimir Stojković je ubeđen da gol nije regularan, uz izjavu da želi da se odrekne srpskog pasoša, a potom se oglasio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, koji smatra da bivši reprezentativac treba da ide na psihijatrijsko lečenje.

Oglasio se i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, koji je imao poruku za Mitra Mrkelu.

- Mogu da vam kažem svoj lični stav, svoje viđenje meča, kao iskreni i uvek realni navijač Partizana. Mislim da ne mora da se postavlja pitanje ko je bio bolji i šta se tamo na terenu desilo. Ali… Za rešenje svih problema u srpskom fudbalu dovoljen je jedan stručan oftalmolog, jedan častan medij, jedan beskompromisni tužilac za organizovani kriminal i jedan skrupulozan sudija Višeg suda. To je ujedno i moja poruka sportskom direktoru Mitru Mrkeli na sve ono što je izgovorio posle utakmice.

Poslaću i jednu pravnu poruku u Njegoševim rečima: "Vuk na ovcu svoje pravo ima ka` tirjanin na slaba čovjeka. Al’ tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga spoznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija" - napisao je profesor Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading