MITAR PONOVO izdominirao, pa pokazao SKROMNOST!

Autor:

Sport

22.09.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama remizirali su sa Votfordom (1:1) u prvom meču šestog kola Premijer lige, a strelac za Jokanovićev tim bio je srpski fudbaler Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Mitrović ponovo strelac!

- Primili smo rano gol, a kada se to desi, teško je da se vratite u meč. Votford je bio bolja ekipa od nas u prvom poluvremenu. Protivnički igrači su mogli da daju još neki gol. U drugom poluvremenu smo promenili sistem i to je donelo boljitak. Na kraju smo mogli postignemo još jedan pogodak za pobedu, pre svega ja, ali i nerešen rezultat je realan - rekao je Mitrović za Sportklub.

Odbrana londonske ekipe je napravila propust u drugom minutu.

- Greške su sastavni deo fudbala, a dogodile su se i u ovom meču. Kaznili su samo jednu i to je naša sreća. U drugom poluvremenu je ona bila na njihovoj strani. Podela bodova je najrealnija na kraju- rekao je strelac gola.

Mitrović je peti put zatresao mrežu protivnika u Premijer ligi na šest mečeva, čime je potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi.

- Golovi dolaze kao plod mog napornog rada na treninzima. Iza mene i oko mene ima dosta fudbalera koji igraju lucidno i dobro, pa su moji pogoci rezultat cele ekipe - zaključio je naš reprezentativac.

Nakon ovog kola, Fulam ima jednu pobedu, dva remija i tri poraza, što je pet bodova na šest mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading