ČEKA SE KAZNA: Sledeći četvrtak je DAN ODLUKE za Ronalda

Autor: Tanjug

Sport

20.09.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska unija (UEFA) u četvrtak 27. septembra doneće odluku o kazni za Kristijana Ronalda zbog crvenog kartona na startu Lige šampiona protiv Valensije, saopšteno je iz Niona.

Kako se navodi, pokrenut je disciplinski postupak protiv najboljeg fudbalera sveta, a definitivnu odluku o dužini suspenzije doneće Disciplinska komisija.

Ronaldo je isključen nakon "spornog duela i čupanja za kosu" Kolumbijca Žeisona Murilja, što mu je bio prvi crveni karton u 154. meču u Ligi šampiona.


Zanimljivo, odluku koja je donela mnogo bure doneo je nemački arbitar Feliks Brih, isti onaj koji je "sklonjen" sa Mundijala nakon što nije dosudio penal za Srbiju protiv Švajcarske.

Ronaldo će gotovo izvesno preskočiti meč protiv Jang Bojsa u Torinu 2. oktobra, a u zavisnosti od kazne biće poznato da li će biti na raspolaganju za sledeća dva duela protiv njegovog bivšeg kluba Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading