HRVATI, ŠTA JE SA VAMA? Greška ili provokacija: Zvezda igra na stadionu "MITAR MIRIĆ"?!

Autor:

Sport

19.09.2018

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greška ili provokacija? Zvezda je zablistala u Ligi šampiona, ostvaren je veliki bod protiv ekipe Napolija, ceo region je na nogama, ali... Hrvati su pomešali na kom stadionu igraju crveno-beli.

RepublikaFoto: Starsport

Umesto da napišu da je na stadionu "Rajko Mitić" odigrana sjajna utakmica, novinari "Jutarnjeg lista" teren Zvezde nazvali su Mitar Mirić!? 

 

 

Dobro poznati narodni pevač našao se u prvom planu. Teško je poverovati da je ovakav lapsus moguć. Čini se kao da se Hrvati namerno rešili da pecnu našeg šampiona.

- ... a Crvena zvezda je pred punim stadionom Mitra Mirića u Beogradu uspela da zaustavi odlične Italijane, te u prvom kolu Lige šampiona Napoliju otela bod, za možda i najveće iznenađenje uvodnog dana evropskog fudbalskog spektakla - piše "Jutarnji list".

I to je moguće... Kada Zvezda nastavi sa dobrim igrama u Ligi šampiona, ni oni neće imati drugi izbor nego da jednostavno shvate kako se stadion stvarno zove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading