Tuhel otkrio kog VELIKANA je odbio pre dolaska u PSŽ!

Autor:

Sport

17.09.2018

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener francuskog šampiona Pari Sen Žermena Nemac, Tomas Tuhel, govorio je prvi put o dolasku u Pariz, odnosno o tome koji velikan ga je hteo kao šefa stručnog štaba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel


- Odluka posle Dortmunda mi je bila jasna, to je bilo nešto što sam osećao unutar sebe – ako stigne ponuda iz inostranstva prihvatiću! Hteo sam da steknem iskustvo rada u drugoj zemlji osim Nemačke. Kada je došla ponuda iz Pariza bio sam iznenađen - izjavio je nemački trener.

Čim je Jup Hajkens izjavio da će napustiti Bavarce po završetku prošle sezone, nemački mediji su krenuli sa nagađanjem imena njegovog naslednika. Favoriti su bili Julian Nagelsman i sam Tuhel, izbor Kovača tada nije bio u jednačini.

- Istina je da sam imao ponudu iz Minhena da preuzmem njihov klub, ali problem je bio što sam već presudio. Zakasnili su sa kontaktom, već sam presudio da napuštam zemlju i preuzimam PSŽ - priznao je Tuhel.

Da li zbog novca ili nečega drugog, Tuhel je sada na klupi Parižana, a gostovaće i u Beogradu u ovosezonskom ciklusu Lige šampiona Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading