RADONJIĆ DEBITOVAO ZA MARSEJ!

Autor:

Sport

16.09.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Marseja savladali su ekipu Gengana sa 4:0 u okvitu četvrtog kola francuske Lige 1. Priliku da debituje u novom klubu imao je naš reprezentativac Nemanja Radonjić.

RepublikaFoto: instagram.com/flotov
Fudbaleri Marseja

Odličan doček priredili su igrači trofejnog kluba našem mladom asu. Debitantski nastup u dresu slavnog Olimpika ostvario je Nemanja Radonjić, koji je na teren ušao umesto fantastičnog Dmitri Pajea u 84. minutu, mogao je u jednoj situaciji da se nađe u opasnoj prilici za postizanje goloa, ali nije uspeo najbolje da iskontroliše loptu. U svakom slučaju doskorašnji prvotimac Crvene zvezde je doživeo vatreno krštenje u nebeskoplavom dresu, pa će mu svaki naredni ulazak na teren biti daleko lakši.

Imao je priliku i da se upiše u strelce, ali mu je lopta pobegla u odlučujućem momentu. Strelci za domaće bili su Tovan dva puta, odnosno po jednom Paje i Mitroglu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading