REAL PROSUO BODOVE U BILBAU!

Autor:

Sport

15.09.2018

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida odigrali su "samo" 1:1 na gostovanju ekipi Atletik Bilbaa. Nakon uzbudljivih 90 minuta derbija četvrtog kola španske Primere domaći su zadovoljniji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rela Madrida

U 32. minutu, dobra akcija domaćina po desnoj strani, lopta pada na nogu Muniainu, koji bez većih problema matira Kurtou iz neposredne blizine, 1:0 za Bilbao.

Četiri minuta kasnije domaćin dolazi do drugog gola, postigao je Raul Garsija, ali ga je glavni arbitar poništio, jer je vezista Bilbaa bio u ofsajdu. Sa minimalnom prednošću domaćih se otišlo na odmor.

Ipak, u 64. minutu je golman Bilbaa bio nemoćan, Bejl je centrirao sa desne strane, a Isko se samo poklonio i glavom matirao golmana domaće ekipe za 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atletik Bilbaa

Pretio je Real u nastavku, najagilniji bili su Benzema i Asensio, ali je Simon sačuvao mrežu do kraja susreta, te promene rezultata nije bilo. Pripretio je Bilbao u 92. minutu preko Rika, ali je Kurtoa uspeo da ukroti njegov udarac sa ivice kaznenog prostora. Nakon tri pobede, ovo je prvi kiks ekipe Julena Lopetegija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading