LIVERPUL DOLAZI SA NAJJAČIM SASTAVOM: Klop neće da žrtvuje LŠ zbog domaćeg prvenstva!

Autor:

Sport

14.09.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop izjavio je da nema dilemu da ove sezone neće žrtvovati Ligu šampiona zbog što boljeg plasmana u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop jasan!

Klop je ovim putem želeo da odgovori nekadašnjem engleskom reprezentativcu Geriju Nevilu koji je takav predlog preporučio Liverpulu.

- Gerijevo mišljenje je tipično za nekoga ko o fudbalu priča iz kancelarije. Trebalo bi da dođe ovamo i objasni mi kako tačno da sprovedem u delo njegovu ideju. Kako da pripremamo utakmicu Lige šampiona, a da ne budemo fokusirani na nju? Da li da dovedemo decu i pošaljemo ih na teren? To bi bilo baš zabavno - rekao je Nemac na konferenciji pred sutrašnji derbi protiv Totenhema.

Nemac smatra da su oba takmičenja prioritetna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Naše utakmice u Ligi šampiona gleda mnogo ljudi i posao nam je da te utakmice odigramo što je bolje moguće što i pokušavamo. Možemo da se fokusiramo na samo jedno takmičenje jedino ako smo eliminisani iz drugog - rekao je Klop.

Klop će sa svim snagama izaći u oba takmičenja.

- Ne verujem da bi čak i Geri Nevil tada rekao: "OK, u četvrtfinalu smo Lige šampiona, ali pustićemo Mančester siti da nas eliminiše". To tako ne funkcioniše - zaključio je Klop.

Liverpul dolazi Crvenoj zvezdi u Beograd 6. novembra, dok 24. oktobra šampion Srbije gostuje na "Enfildu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading