Rafa se ne kaje zbog Mitra

Autor:

Sport

14.09.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa Benitez je trener koji neće tako lako promeniti svoj stav. Aleksandar Mitrović blista od kad je otišao iz Njukasla, ali čini se da njevog bivši šef i nije oduševljen.

RepublikaFoto: twitter.com/Rafa Benitez Web

Kod Rafe nama kajanja. To je jasno. Mitar blista u Fulamu, ali...

- Prvo što moram da kažem jeste da mu želim mnogo sreće. Nisam imao problema sa njim. On je profesionalac i veoma dobar momak. To je to. I on je bio veoma jasan. Način na koji ja igram, možda, nije način na koji smo morali da igramo. On je u drugom timu i sada je sve totalno drugačije. Imao je šansu i kod nas - rekao je Benitez za "Dejli Mejl".

Od početka sezone Španac je na udaru navijača zbog odluke da se odrekne Mitrovića. Srbin u Fulamu igra u velikom stilu i iz meča u meč pokazuje da vredi. Rafa to nije video, ali jasno je da nije ni spreman da prizna grešku.

Mitrović je igrač za velika dela, svetla budućnost je pred njima, a sada je jedino važno da igra u sredini u kojoj ga cene i pre svega veruju u njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading