VANJA UDOVIČIĆ SMIRUJE ITALIJANE PRED MEČ SA ZVEZDOM: OPUSTITE SE,NAPOLITANCI nema više Arkana i njegove vojske!

Autor:

Sport

14.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti nikakvih problema, uživaćete u Beogradu, poručio ministar sporta italijanskim medijima iz Napulja, gde je igrao za Posilipo.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Vanja Udovičić

Vanja Udovičić (36), ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, morao je da smiruje novinare, ali očigledno i jedan deo navijača Napulja koji planira da dođe u Beograd. Naime, Napolitanci se sećaju samo finala Kupa evropskih šampiona 1991. godine, kada je Crvena zvezda slavila protiv Olimpika iz Marselja, a kada je "Delije" vodio Željko Ražnatović Arkan! Međutim, prvi čovek srpskog sporta objasnio im je da su sada vremena drugačija i da će svako ko sa juga Italije krene na meč 1. kola Lige šampiona (18. septembar) uživati u srpskoj prestonici!

ŽIVIMO ZA LIGU ŠAMPIONA

Istina je da su karte planule za samo tri sata, da će igrače Napolija dočekati preko 50.000 vatrenih i uspeha željnih navijača Crvene zvezde, ali ministar obećava da incidenata neće biti.

- Pripremamo se da ugostimo tri velikana evropskog fudbala, sve karte su već planule. Svi u Beogradu živimo za predstojeće duele protiv Napolija, Liverpula i Pari Sen Žermena. Dočekujemo ih sa ponosom, jer se posle 27 godina vraćamo u fudbalsku elitu. Navijači sva tri kluba mogu opušteno da dođu u Beograd. Neće biti nikakvih problema. Arkan i njegova vojska su gotova priča. Ko dođe u srpsku prestonicu, videće samo znake ljubavi, jer Crvenu zvezdu podržava 3.000.000 stanovnika Srbije. Ubeđen sam da će sve proći u najboljem redu i da će navijači poslati sjajnu poruku Evropi i UEFA - istakao je bivši igrač Posilipa iz Napulja i svojevremeno najbolji vaterpolista planete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Napolija

MAGIČNI NAPULJ

Udovičić je u razgovoru sa novinarima jednog italijanskog portala podsetio da je učešćem Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i plasmanom Zvezde u Ligu šampiona napravljen veliku uspeh za naš sport. Potom se čovek koji je tokom karijere osvojio čak 40 trofeja sa klubovima i reprezentacijom osvrnuo na period od 2005. do 2007. godine, kada je živeo u Napulju.

- Najbolji deo igračke karijere sam proveo u gradu podno Vezuva. Svake nedelje je bila karnevalska atmosfera na utakmicama fudbalskog kluba Napoli, koji se u to vreme takmičio u trećoj ligi. Biće lepo ponovo videti te strastvene navijače, i to u Beogradu - prisetio se Udovičić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading