(FOTO) NAVIJAČI NEMILOSRDNI: Marković će brzo ZAŽALITI što je ostao u Liverpulu!

Autor:

Sport

12.09.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Lazar Marković je ostao u Liverpulu, ali sada je prepušten na milost i nemilost navijača kluba sa "Enfilda".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marković na udaru navijača!

Pošto Jirgen Klop ne računa na Srbina, prebačen je u mladi tim "Redsa" odnosno trenira sa igračima uzrasta do 23 godine.

Povremeni srpski reprezentativac poslednji takmičarski meč za Liverpul odigrao je 2015. godine, a klub ga je četiri puta slao na pozajmice u druge timove.

U svojoj debitantskoj sezoni u dresu Liverpula Marković je odigrao 19 utakmica i postigao 2 gola, dok je na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu, Hal Sitiju i Anderlehtu sakupio 40 mečeva i 4 postignuta gola.

Navijači Liverpula su nemilosrdni prema Markoviću, većina njih se slaže da je Marković jedan od najvećih promašaja u istoriji Liverpula.

Marković nije želeo da pređe u Anderleht, to je bila jedino njegova odluka, ali posle ovih komentara će poželeti da je otišao.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading