BOLJE ĆUTI I POKRIJ SE UŠIMA! Lovren brani saigrače posle sramote Hrvata u Španiji!

Autor:

Sport

12.09.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren pokušao je da opravda svoje saigrače zbog debekla protiv Španije. On nije bio u redovima "vatrenih", ali poraz od "Crvene furije" je teško podneo. Hrvatska javnost je burno reagovala, a Lovrenu se to nije dopalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lovren brani saigrače!

Dalić u Španiji nije imao na raspolaganju sve prvotimce, a jedan od njih bio je i Lovren.

- Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopšte mozga) pre nego što krenete da pljujete kao i inače što znate, dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lepo sto smo ostvarili na Svetskom prvenstvu. Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci, glavu gore, sledeća utakmica je novo dokazivanje. Zaboravimo na ovo što pre, jednostavno jeb*no loše veče - napisao je Lovren na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading