Ko nije kupio karte za LŠ, pravac "Marakana" u subotu!

Autor:

Sport

11.09.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde posle reprezentativne pauze nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. U subotu od 20:30 časova izabranici Vladana Milojevića dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice.

RepublikaFoto: instagram.com/crvenazvezdafk
Zvezda zove!

- Publika može da očekuje da u subotu uveče vidi evropsku Zvezdu. Voleo bih da naši navijači dođu da nas podrže u što većem broju, siguran sam da su se i oni, kao i mi uželeli fudbala na našoj Marakani. Svaka utakmica nam je bitna, pripremamo se isto protiv koga god da igramo jer smo mi Zvezda i uvek želimo pobedu - rekao je Popović.

 Zvezdin golman ističe da njegova ekipa sa nestrpljenjem očekuje predostojeće izazove.

RepublikaFoto: Starsport

- Sigurno nam je prijala pauza, veliki broj utakmica je već sada iza nas. Očekujemo igrače koji su sa svojim reprezentacijama da nam se vrate i da nastavimo sa pripremom za mečeve koji slede. Radujemo se utakmicama koje su pred nama. Znamo da posebno u ovom trenutku vlada veliko interesovanje za naš klub, svuda se priča o Crvenoj zvezdi i svima nam to prija. Zato i očekujem fenomenalnu atmosferu u subotu. Oni koji nisu uspeli da dođu do paketa karata za Ligu šampiona koji su rasprodati u rekordnom roku mogu da uživaju na našem stadionu i u subotu.

Duel sa Surduličanima, iz perspektive iskusnog čuvara mreže, idealna je prilika da se nastavi niz utakmica bez poraza, ali i da se podigne samopouzdanje pred premijeru u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Napolija.

- Sami po sebi imamo dosta samopouzdanja, radili smo na tom aspektu mnogo i kroz pobede smo dodatno ojačali kao ekipa. Nismo bez razloga tu gde jesmo. Lično uživam na svakoj utakmici. Nemam tremu kada stanem među stative, iako znam koliko ljudi u tom trenutku gleda u nas na terenu, već osećam ogromnu odgvornost. Nauči čovek da živi sa tim, imamo ogromnu odgovornost prema navijačima, ljudima u klubu i saigračima da uvek budemo najbolji  - poručio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading