LUDILO: Gaza hoće opet da igra za Englesku!

Autor:

Sport

10.09.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Gaskojn je oduševljen! Selektor Engleske Geret Sautgejt ga je pomenuo u pozitivnom kontekstu, a bivši fudbaler se toliko oduševio, da je poželeo ponovo da zaigra. I to na meču Lige nacija koju "Gordi albion" igra protiv Švajcarske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Živeo Gerete. Sutra uveče ću biti u loži sa svojim menadžerom. Nosim broj devet (kopački), videću šta mogu da učinim. Svratiću da te vidim. Srećno, ortak, hvala ti za lepe reči - napisao je Gaza na Tviteru.

Pol nikada nije do kraja pokazao svoj talenat, ali je uvek bio igrač spreman da reši meč. Upravo o tome govorio je selektor Engleske.

- Nisam siguran da se do kraja razvio u top igrača, ali mislim da je Gaza bio fudbaler jedinstvenog talenta. Vidim da se u našem fudbalu na juniorskom nivou ozbiljno radi na tehnici, već od pete, šeste ili sedme godine, treneri insisitraju na igri s loptom. To vidimo u našim mlađim kategorijama, ali vidimo i da je potreban period da bi takvi igrači isplivali na površinu. U našem timu postoji tek nekoliko takvih fudbalera, a Španci takve proizvode godinama unazad - poručio je Sautgejt posle meča sa Špancima u Ligi nacija.

Izgleda da se sve to svidelo Gazi... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading