Kako je Marko Nikolić zamenio majice sa navijačem

Autor:

Sport

10.09.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Videotana govorio je za solunske medije o zanimljivom detalju tokom proslave titule Partizana kada ga je jedan navijač zamlio za majicu.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Crno-beli su se vozili u otvorenom autobusu u maju prošle godine obučeni u majice namenjene za proslavu šampionske titule kada je jedan navijač pitao tadašnjeg trenera Marka Nikolića da mu pokloni majicu, a od svega je nastala zanimljiva anegdota.

- Klub nam je spremio prigodne majice za tu priliku, ali na putu kroz grad, jedan navijač me je zamolio da mu je poklonim kako bi imao suvenir. Rekao sam mu da onda neću imati šta da nosim i da ću biti go na krovu otvorenog autobusa. Na kraju smo postigli dogovor - dao sam mu svoju majicu, a on mi je da njegovu. A tamo je bio grb PAOK-a, što mi se svidelo - prisetio se Nikolić detalja sa proslave poslednje titule Partizana.

Godinu i po dana kasnije, Nikolić će sa svojim Videotonom igrati protiv PAOK-a u grupnoj fazi Lige Evrope, a otkrio je solunskim medijima da je kao 16-ogodišnjak prvi put boravio na čuvenoj "Tumbi".

- Prvi put sam bio na stadionu PAOK-a kada sam imao 16 godina. To je bilo na utakmici Grčka - Jugoslavija, a tada se od aktivnog igranja oprostio Jorgos Kudas. Rekli su mi da je on ostavio veliki trag u klupskoj istoriji. Nakon toga još nekoliko put sam dolazio u Solun da gledam PAOK - otkrio je Nikolić.

Osim PAOK-a, Videoton će igrati još u grupi LE sa BETE Borisovom i Čelsijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading