Zna se gde će Simeone kada završi sa Atletikom

Autor:

Sport

09.09.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Simeone je jedan od najboljih trenera današnjice, sa Atletiko Madridom je imao mnogo uspeha, napravio je jedan respektabilan tim koji skoro niko u ovih nekoliko godina nije nadigrao.

RepublikaFoto: instagram.com/simeone
Dijego Simeone

Ipak, treba očekivati da jednog dana ode iz tog kluba, a kao naredni klub ovog poznatog Argentinca pominje se Inter u kom je igrao od 1996. do 1999. godine.

- Mislim da je samo pitanje vremena. On voli taj klub, voli atmosferu u Milanu i voleo bi da trenira Inter - rekla je njegova sestra Natalija, ujedno i njegov menadžer.

Ćolo Simeone je bio na pragu da ode iz Atletiko Madrida u prethodnoj sezoni, ali je na kraju produžio ugovor.

- Dijego je sa Atletikom sedam godina i tamo je postao jedan od najboljih na svetu. Zna da još nije završio posao i ja ga podržavam u tome - rekla je Natalija.

Ona je napomenula i trećeg sina Dijega Simeonea koji je navodno i najtalentovaniji.

- Đulijano Simeone je Dijegovo treće dete, trenutno igra za River Platu i najtalentovaniji je. Oni smatraju da treba da igra napadača, ali mislim da je on više "sedmica" nego klasičan napadač - rekla je Natalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading