Inter dobio spor protiv Reala

Autor:

Sport

08.09.2018

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih transfer saga ovog leta bila je i ta hoće li Luka Modrić otići iz Real Madrida i pojačati redove milanskog Intera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Do tog transfera koji bi samo dodatno uzdrmao redove Reala posle odlaska Kristijana Ronalda u Juventus ipak nije došlo, a "kraljevski klub" je podneo tužbu protiv ekipe iz Milana.

Glavni razlog je bio taj što su "neroazuri" navodno nagovarali Modrića da raskine ugovor sa Realom i da dođe na "Đuzepe Meacu". Stoga je šampion Evrope tužio italijanski klub ali spor je dobio Inter. Trostruki prvak Evrope se odbranio tvrdnjom da nije direktno kontaktirao hrvatskog vezistu.

Čitav slučaj je nadzirala FIFA koja je i obavestila "plavo-crne" da neće snositi posledice.

Sada postoji mogućnost za kontratužbu protiv Reala, ali veliko je pitanje da li će se tim iz Milana opredeliti za ovu soluciju.

Videćemo hoće li ovakav epilog značiti da Inter može ponovo da pokuša sa dovođenjem Luke Modrića u zimskom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading