KOVAČEVIĆ: Bilo je napeto, ima dobrih i loših strana

Autor:

Sport

08.09.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor fudbalske reprezentacije Darko Kovačević ocenio je da Srbija može da napravi dobru ekipu, kao i da je na početku Lige nacija ostvarena zaslužena pobeda protiv Litvanije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Kovačević

- Mnogo je bitno za svakog igrača što smo počeli pobedom i bitno je da nastavimo tako, da pokušamo da budemo prvi u grupi. Imamo kvalitet, spoj iskusnih i mladih, talentovanih igrača i možemo da napravimo dobru ekipu - rekao je Kovačević novinarima u Vilnjusu.

Srbija je pobedila Litvaniju sa 1:0 u Vilnjusu na početku novoformiranog takmičenja Liga nacija.

- Bilo je napeto, teška utakmica posebno u poslednjih 15 minuta. Mislim da smo zasluženo pobedili, imali smo šanse, prvo poluvreme odigrali smo sasvim solidno za prvu utakmicu u takmičenju. Bilo je dobro, ali iz poslednjih 15-20 minuta treba da poboljšamo mnogo stvari - kazao je Kovačević.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Kovačević

Srbija će u narednom kolu dočekati Rumuniju, koja je večeras igrala nerešeno bez golova sa Crnom Gorom, a Kovačević je ocenio da taj rezutat ide u prilog.

- Protiv Rumuna ne bismo smeli da dozvolimo da nam se dešavaju nedostaci kao u ovoj utakmici. Litvanci su imali dve-tri kontre, što se dešavalo i protiv Švajcaraca. Iz našeg kornera oni dodju do zicera. Moramo da popravimo te neke taktičke stvari i biće sve uredu. I kao igrač uvek sam bio optimista i verujem da možemo protiv Rumunije da napravimo dobar rezultat - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading