KONAČNO: Ikardi progovorio o Mesiju

Autor:

Sport

07.09.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mauro Ikardi se vratio u fudbalsku reprezentaciju Argentine. On je ponovo tu, a rešio je da progovori i o odnosu sa Lionelom Mesijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Uvek ću biti tu za reprezentaciju i želim da pokažem dobar primer u argentinskom sastavu. Ovde sam da dokažem šta mogu. Lionel Skaloni pokazuje da sam važan u njegovim očima i da mogu da napravim velike stvari sa nacionalnim timom. Rešio sam da zaboravim kritike i da pokažem Argentincima svoju najbolju stranu - rekao je Ikardi.

On nije želeo da govori o Svetskom prvenstvu.

- Ne potsavljam sebi pitanje zašto nisam išao na Mundijal. To je bila odluka trenera i to je sve. Patio sam jer sam turnir gledao od kuće, ali uvek ću biti dostupan ako žele da me zovu - rekao je Ikardi.

Ikardi se osvrnuo i na Mesija. Mnogi smatraju da baš zbog njega nije bio u nacionalnom timu.

- Retko vidite da Mesi ne igra za Argentinu i čudno je za navijače. On je najbolji na svetu, ali dobro je da je uzeo malo odmora posle Svetskog kupa. Igrao sam sa Mesijem, pričali smo na treningu ali nismo imali vremena da promenimo naše razumevanje na terenu - zaključio je Ikardi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading