Sumi propao transfer ZBOG MENTALNIH PROBLEMA!

Autor:

Sport

07.09.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Sejduba Suma već neko vreme nalazi se na radaru Makabija iz Haife. Iako je delovalo da je transfer već praktično završen, pojavile su se nove informacije.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

U većini zemalja prelazni rok je okončan dok je u Izraelu aktuelan sve do 17. septembra pa tako omaleni vezista ima šanse za navodnu pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

- Mogu da potvrdim da je Makabi Haifa zainteresovan za Sumu i da ga želi. Ako se pregovori dva kluba završe uspešno, u pitanju će biti pozajmica s pravom otkupa ugovora. Rekao bih da su šanse za transfer 50 odsto - rekao je Sumin menadžer za izraelske medije pre nekoliko dana.

Ipak, pojavile su se pomalo i šokante vesti i to od možda i napoznatijeg medija u Izraelu. "Vala sports" prenosi da Suma ima mentalnih problema te da je zbog toga Makabi odustao od gvinejskog reprezentativca!

Pored Sume klub iz Haife ima opcije u vidu Darka Jevtića, odnosno nekada velike nade PSV-a - Adama Mahera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading