ŠTOPER ATLETIKA PORUČIO: Vratio bih se u Partizan!

Autor:

Sport

06.09.2018

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji prvotima Partizana, a sada madridskog Atletika Stefan Savić nagovestio je da bi jednog dana mogao da se vrati u tabor crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stefan Savić

Crnogorski reprezentativac je odgovara na pitanja navijača uoči duela protiv Rumunije (petak, 20.45), a neka su bila jako zanimljiva.

Za početak o pritvatizaciji matičnog kluba FK Brskova iz Mojkovca.

- Još ne razmišljam o tome. Trenutno su mi planovi vezani za igračku karijeru. Zasad nemam nikakve planove za budućnost. Kada zavšim karijeru, videćemo. Trenutno pomažem svom matičnom klubu koliko mogu - poručio je štoper Atletiko Madrida.

Šta mu je draže - titula u Ligi šampiona ili plasman sa reprezentacijom na veliko takmičenje?

- To je pitanje koje ne bi trebalo da se postavlja. Svi znamo da je moj najveći san da zaigram sa Crnom Gorom na jednom od velikih prvenstava. Nije mi bitan dres u kojem igram, već grb koji nosim", podvukao je Savić.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Na pitanje da li bi se vratio u Partizan, stigao je zanimljiv odgovor:

- Možda bih se vratio jednog dana u Partizan, ali to sada nije realno. Još ne razmišljam o tome, kada budem pri kraju karijere, ako se sve poklopi, možda bih jednog dana ponovo obukao dres Partizana - zaključio je Stefan Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading