Kada Brazilac brani Argentinca TO PRŠTI!

Autor:

Sport

05.09.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju koliko je rivalstvo Brazilaca i Argentinaca iako u klubovima odlično funkcionišu zajedno. Ovaj put bek Atletiko Madrida Filipe Luis se ogalsio povodom izostanka Lionela Mesija, odnosno izbora za najboljeg igrača na svetu.

RepublikaFoto: twitter.com/Atletico de Madrid
Felipe Luis

Nagradu će dobiti Kristijalno Ronaldo, Luka Modrić ili Mo Salah, a po prvi put nakon 12 godina nema zvezde Barselone u finalu. To je nateralo brazilskog levog beka progovori o ovoj nagradi i izostanku Argentinca.

- Nagrada je za najboljeg igrača na svetu - a to je danas Mesi, kao i u prethodnim godinama. Kada Mesi nije tu, nagrada gubi kredibilitet. Nije važno da li neko osvoji Mundijal ili Ligu šampiona, bitno je da je on najbolji - rekao je levi bek Atletiko Madrida.


Mnogi smatraju da je Mesi nepravedno izostavljen, ali nije jedini, ima dosta onih koji smatraju da je i Grizman morao da bude u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading