FUDBALER ČELSIJA ISKREN: Razmišljao sam da napustim klub!

Autor:

Sport

04.09.2018

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač londonskog Čelsija Alvaro Morata otvoreno je pričao o sezoni koja je iza njega, ali i šta treba da uradi kako bi ponovo zaslužio poziv u reprezentaciju Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alvaro Morata

Nakon prve sezone u Engleskoj Morata se nije najbolje snašao. Iako je prethodnu sezonu odlično započeo, dalji tok godine nije doneo mnogo radosti Špancu, a ostao je i bez poziva u reprezentaciju.

- Nisam bio srećan. Dobro sam krenuo, ali je na kraju bila propast. Izašao sam na teren i nisam znao gde sam. Iskreno, razmišljao sam i o tome da se vratim u Španiju ili Italiju. Otišao sam iz Španije da bih kroz novi kub mogao da zaradim svoje mesto na Mundijalu. Nisam to uspeo, jasno mi je da nisam imao najbolju sezonu. Ipak, uradiću sve što je potrebno da odem an sledeće veliko takmičenje - objasnio je Morata.

Tokom minule transfer pijace za usluge Španca bili su zainteresovani Juventus i Milan, ali je on odlučio da ipak ostane na Ostrvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading