A, ILIEV? Božinov ima rešenje za Partizan: Sašu za sportskog direktora!

Autor:

Sport

04.09.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valeri Božinov ima rešenje za Partizan... Bivši napadač crno-beli, veruje da bi sve bilo bolje ako Saša Ilić počne da igra više, ali i uskoro sedne u fotelju sportskog direktora.

RepublikaFoto: Starsport

- Svaki dan navijam i volim Partizan. Na primer, ako Saša Ilić prekine da igra fudbal, trebalo bi da bude sportski direktor. Da mu daju ozbiljnu funkciju. Zaslužio je. Da bude glavni čovek za sport - rekao je Božinov za "Mozzartsport.

Bugarinu nije bilo jasno zašto legendarni kapiten nije igrao protiv Bačke, u meču koji su crno-beli dobili sa 1:0.

- Čudno mi je kad vidim da Saša ne igra u Partizanu! Na primer, ovakve utakmice kao što su protiv Bačke. Ma, Sale njih može žmureći da igra, samo da stoji, deli lopte i namešta golove. Ne znam kakav dogovor ima sa upravom i stručnim štabom, ali... Izvinite, ljudi, ko voli fudbal, razume ga i drag mu je Partizan, mora da pozove Ilića na teren. Bio bi greh da takav majstor, stručnjak za asistencije, završi karijeru - zaključio je iskusni napadač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading