Nikolić trener godine u Mađarskoj

Autor:

Sport

04.09.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Videotona Marko Nikolić proglašen je za trenera godine u Mađarskog.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Nikolić

Bivši trener crno-belih se već posle jedne sezone odlično snašao u Videotonu vrativši šampionsku titulu i obezbedivši grupnu fazu Lige Evrope, a malo je falilo i da se uđe u Ligu šampiona.

- Hvala svima koji su za mene glasali, međutim, ovo priznanje nije samo za mene, već i za moje saradnike iz stručnog štaba, medicinski blok i celu ekipu koja je učestvovala u velikom uspehu. Nadam se da ćemo ove sezone biti jednako uspešni u domaćem takmičenju, ali i da ćemo nastaviti s dobrim partijma na međunarodnoj sceni - rekao je Nikolić na ceremoniji u Budimpešti upriličenoj povodom dodele ovog priznanja.

Osim bivšeg trenera Partizan, prizanje su dobila čak i petorica fudbalera Videotona, koja su uvrštena u idealnih 11 mađarskog prvenstva.

Podsetimo, Nikoliću je za dlaku izmekla Liga šampiona posle tesne eliminacije od grčkog AEK-a, a u grupnoj fazi Lige Evrope igraće protiv Čelsija, BATE Borisova i PAOK-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading