Kurtoa pljucnuo Čelsi poredeći ga sa Realom

Autor:

Sport

04.09.2018

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tibo Kurtoa je za vikend odigrao svoj prvi meč u Realu i to protiv Leganesa u trećem kolu La Lige, a za medije je govorio o tome kako se adaptirao na život u kraljevskom klubu kog je uporedio sa Čelsijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tibo Kurtoa

Posle dva meča u kojima je za Real branio Kejlor Navas, u trećem kolu je konačno i najskuplje pojačanje Madriđana ove godine, Tibo Kurtoa dobio priliku. On je primio jedan gol protiv Leganesa, ali je ipak Real dobio taj meč 4:1. 

- Sa svima se odlično slažem, komunkacija u odbrani je dobra čak i tokom mečeva - rekao je Kurtoa koji je naveo tri razloga zbog kojih je Real bolji klub od Čelsija.

- Na treningu vidite da je nivo mnogo viši. Real je na mnogo višem nivou od Čelsija. Takođe sada shvatam na dnevnoj bazi zašto je Serhio Ramos najbolji defanzivac na svetu. Što se tiče stadiona, Bernabeu je dva puta veći od Stamford bridža. Ako pogledate ispred sebe vidite samo zid sačinjen od ljudi, dok na Stamford bridžu možete da vidite nebo i hotel iza najveće tribine - pecnuo je belgijski golman svoj bivši klub.

Inače Kurtoa ne nedostaje previše "plavcima" koji su kupili Kepu iz Bilbaa, a Čelsi trenutno ima perfektan start sezone sa sve četiri pobede iz prva četiri kola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading