PROSINEČKI NE ŠTEDI REČI: Zvezda je div koji se probudio!

Autor:

Sport

03.09.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler i trener crveno-belih Robert Prosinečki smatra da uspeh Zvezde nije slučajan već da je plod kontinuiteta dobrog rada.

RepublikaFoto: N1TV Printscreen
Prosinečki o Zvezdinom uspehu!

- Zvezda je div koji se probudio! Veliki je ovo uspeh, ali nije plod slučajnosti nego jer se u određenom periodu dobro radi u klubu. Bilo je i sreće u Salcburgu, ali kako u životu i fudbalu može bez nje. Zvezda je imala u prošloj sezoni ne samo učešće u Ligi Evrope, nego i plasman u šesnaestinu finala. Sada je nadogradila to ulaskom u Ligu šampiona, to je bitno i za imidž i finansije kluba- rekao je Prosinečki.

Selektor Bosne i Hercegovine očekuje spektakl u Beogradu.

- Euforija je evidentna i logična, klub kao što je Crvena zvezda zaslužuje da bude učesnik Lige šampiona. Takođe i navijači, ne sumnjam da će da naprave spektakularnu atmosferu- rekao je Prosinečki.

Prosinečki još uvek ne zna da li će moći da prisustvuje prvoj utakmici Crvene zvezde u Ligi šampiona, u kojoj dočekuje Napoli 18. septembra.

- U velikom sam poslu sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, dosta sam vezan za to. U ovom trenutku nemam pojma hoću li stići da odgledam uživo neku utakmicu, moguće je- zaključio je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading