JOKANOVIĆ: Razočaran sam...

Autor:

Sport

01.09.2018

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fulam je u četvrom kolu gostovao Brajtonu i u finišu meča ispustio pobedu, tako da su izabranici Slaviše Jokanovića morali da se zadovolje pobedom.

Jokanović odneo samo bod!

Tim srpskog stručnjaka imao je rezultat 2:0, ali meč se preokrenuo u nekoliko minuta.

- Imam pomešana osećanja o utakmici. Jasno je da moramo da budemo razočarani nakon što smo odigrali profesionalno u prvih sat vremena, i igrali pristojan meč u kome smo poveli sa 2:0- rekao je Jokanović.

Istakao je jačinu konkurencije u najjačoj fudbalskoj ligi na svetu.

- Sa druge strane, ovo je prvi bod koji smo osvojili na gostovanjima i možda pokazuje našu ambiciju i način na koji želimo da igramo. Nije lako igrati na ovom terenu. Nije lako igrati u Premijer ligi i teško nam je da pravimo ovakve greške- dodao je srpski trener.

Jokanović je svestan propusta svog tima, ali nije nezadovoljan igrom svog tima.

- Napravili smo dve greške i platili smo ih veoma skupo. Ali, kada napraviš ovakve greške onda je sasvim normalno da za njih budeš kažnjen. Pokazali smo ambiciju i kvalitet i veliku želju, ali odlazimo razočarani što smo do prvog boda na gostovanjima došli na ovakav način- zaključio je Jokanović.

Nakon pauze zbog mečeva Lige nacija, Fulam gostuje Mančester sitiju, a nedelju kasnije biće domaćini Votfordu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading