ODLAZAK IZ PARTIZANA: Napadač kreće put Rusije!

Autor:

Sport

31.08.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan bio je aktivan u toku završnice letnje transfer pijace. Napadač crno-belih Ognjen Ožegović pojačaće redove Arsenala iz Tule dok će najveće pojačanje crno-belih iz prošle sezone Sejduba Suma verovatno na pozajmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Ožegović

Ožegović je ove sezone pao u drugi plan i to je jedan od razloga što napušta redove osvajača Kupa Srbije posle samo godinu dana provedenih u Humskoj, prenosi "Mozzartsport".

U dresu crno-belih prošle sezone ovaj 24-godišnji napadač odigrao je 39 utakmica i postigao 13 golova. Tresao je mreže u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u Večitom derbiju.

Izvesno je da će Humsku, pored Ožegovića napustiti i Sejduba Suma. Iako je prošlog leta, kada je došao iz Slovana iz Bratislave, postao najskuplji igrač u istoriji Parizana, Suma nije opravdao očekivanja i trener Zoran Mirković ne računa na njega. Najrealnija opcija je pozajmica u neku od liga gde još uvek traje prelazni rok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading