Simo Krunić: Derbi dosadašnjeg dela šampionata

Autor:

Sport

31.08.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola, možda i dosadašnjeg dela Super lige, biće igran u okviru sedmog kola, na Banovom brdu će u subotu od 18 časova, gostovati Radnički iz Niša.

RepublikaFoto: Promo foto
Simo Krunić

Utakmica je zanimljiva iz mnogo razloga, pre svega zbog kvaliteta i odličnih rezultata ova dva tima na startu sezone, te ambicija vezanih za plasman u Evropu. Složio se sa tom konstatacijom i trener Brđana Simo Krunić.

- Derbi dosadašnjeg dela šampionata, uz okršaj Crvene zvezde i Partizana verovatno i jesenjeg dela šampionata. Radnički je izgubio samo jednu utakmicu do sada, mi takođe, i mi i oni od Crvene zvezde na gostovanju. Biće to veoma teška utakmica, Nišlije imaju kvalitet i odlične rezultate - rekao je na startu razgovora Krunić.

Nije želeo trener belo-crnih da priča do detalja o kvalitetima Nišlija.

- Ne volim nikad da pričam mnogo o protivniku, ukratko mogu da kažem da imaju sve, iskustvo, kvalitet, rezultate. Sa druge strane, nama su se skoro svi igrači oporavili, videćemo posle treninga u petak da li su baš svi i maksimalno spremni za veoma važan meč.

RepublikaFoto: Promo foto
Simo Krunić

Bilo je i ružnih scena prošle sezone u duelima Čukaričkog i Radničkog, ali Krunić ne želi da razmišlja na taj način, već se koncentriše samo na teren.

- Gledamo iz utakmice u utakmicu, zaboravlja se šta je bilo, uvek ide novi meč i samo je on najbitniji. Ako želimo da osvojimo nove bodove, a svakako da želimo, moramo da pružimo još više nego u prethodnim susretima. Biće duel sa Radničkim veoma dinamičan, težak, siguran sam i sa puno trčanja.

Prelazni rok se završava danas, kako stvari stoje u Čukaričkom neće biti novih odlazaka iz tima.

- Klub je pokušao neke igrače da proda, to se ovoga puta nije dogodilo, te će najverovatnije svi ostati u Čukaričkom. Kod igrača se ne primećuje razlika u ponašanju na treninzima ili neko razočarenje što nisu u ovom prelaznom roku transferom uspeli da obezbede sebi egzistenciju. Profesionalci su, znaju da samo dobrim radom i igrama mogu da očekuju da naprave korak više - zaključio je Krunić.

Posle meča sa Radničkim uslediće prvenstvena pauza, zbog obaveza reprezentacije.

- Igrači će dobiti dva dana slobodno, a potom ćemo pet ili šest dana otići na mini pripreme. Videćemo još gde, zavisi od protivnika sa kojima bismo mogli da igramo prijateljske mečeve pred nastavak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading