OFK Beograd izabrao novog predsednika Upravnog odbora

Autor:

Sport

31.08.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Beograd je izabrao novog predsednika Upravnog odbora.

RepublikaFoto: ofkbeograd.co
OFK Beograd

OFK Beograd je na sednici Skupštine kluba u četvrtak imao precizan zadatak. Skupština je izabrala Nina Došena Majkića za novog predsednika Upravnog odbora.

U klubu se nadaju da će nekadašnji igrač umeti da pomeri stvari na Staroj Karaburmi sa "mrtve" tačke.

Pedesetogodišnji advokat i nekadašnji igrač OFK Beograda dugo je u klubu, zna se muke i probleme sa kojima se klub bori i i, za početak najvažnije, ima volju i ideju kako da stvari menja na bolje.

Plan je jasan - potrebno je što pre rešiti pitanje dugs od pet miliona evra, a uz to Došen Majkić kaže da veruje da će se OFK Beograd za četiri godine vratiti u Superligu Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Realno

31.08.2018 08:10

Neka se obrate Terzicu,on je kriv makar za pola tog duga.Sve je to lepo Zvezda u LS,Partizan imao uspehe u LE,ali ako ce nam liga biti ovako od danas do sutra,bolje da se to prebaci na amateski nivo.Nemamo mi te pare,da fudbaleri imaju plate po 20.000 30.000,od Vecitih 300.000,400.00 pa na dalje,a prosecna plata 450e,odnosno na godisnjem nivou oko 5.000e,pa nemoze.