Hrvati se izblamirali u Zagrebu, ostali bez LŠ za samo tri minuta

Sport

30.08.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav šok na Maksimiru za samo tri minuta! Fudbaleri Dinama su uspeli da za tren oka ostanu bez plasman u Ligu šampiona, i to na svom terenu! Posle 1:1 na gostovanju Jang bojsu u Bernu, Zagrepčani su poveli preko Izeta Hajrovića već u sedmom minutu i imali rezultat koji im obezbeđuje plasman u elitno takmičenje, ali onda se desila katastrofa za "modre".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Jang bojs

Sredinom drugog poluvremena fudbaler švajcarske ekipe Gijom Oro uspeo je da postigne dva gola za tri minuta i tako donese trijumf svom klubu, ali i plasman u Ligu šampiona! Da sve bude bolnije, a blamaža veća, pobrinuli su se sami Hrvati. Oni su revanš sa Jang bojsom shvatili kao utakmicu od nacionalnog značaja. Zato se u prodaju ulaznica uključio i tamošnji fudbalski savez pozivajući ljude da u što većem broju pruže podršku "ponosu Zagreba" kako bi se klub konačno vratio građanima posle odlaska Zdravka Mamića. No, izgleda da im je sve to bilo uzalud, pa će morati da se zadovolje igranjem u Ligi Evrope ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Sulejmani

Srbin nokautiran na stadionu!

U 51. minutu utakmice viđena je jeziva scena kada je srpski fudbaler Miralem Sulejmani zadobio strašan udarac. Fudbaler Jang bojsa je tokom jednog duela sa Petrom Stojanovićem iz Dinama pao na zemlju, a igrač hrvatskog kluba ga je nogom udario u glavu. Sulejmani je od siline udarca ostao bez svesti, ali je slovenački fudbaler odmah zvao lekarsku službu, koja je nekadašnjeg reprezentativca Srbije sa terena iznela na nosilima. Iz Jang bojsa se nisu oglasili sa detaljima povrede, ali je posle utakmice trener švajcarskog tima potvrdio da je Sulejmani u bolnici i da je zadobio potres mozga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading