KARIJUS: Navijači i odlučnost kluba me doveli u Bešiktaš

Autor:

Sport

29.08.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi golman Bešiktaša Loris Karijus je po ozvaničenju prelaska u redove turskog tima kazao da je veoma uzbuđen zbog novog poglavlja u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Loris Karijus

Osim što je sreda veoma važan dan za Fudbalski klub Bešiktaš zbog priprema za utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv beogradskog Partizana, istog dana je ozvaničen prelazak Lorisa Karijusa u redove istanbulskog kluba. Nemac će biti pozajmljen iz Liverpula gde je izgubio mesto među stativama dolaskom Alisona Bekera.

- Veoma sam srećan i uzbuđen. Dogovorio sam prelazak u veoma veliki klub. Klub koji ima veliku tradiciju i ogromnu podršku. Moj cilj je da osvajam trofeje sa novim saigračima, još sam mlad i postoji veliki prostor za napredak ovde. Došao sam iz dva razloga. Prvi su navijači, a drugi je želja i odlučnost koju klub ima da napreduje uz moj angažman. To je bilo veoma važno u mojoj odluci - rekao je Loris Karijus prilikom predstavljanja u prostorijama Bešiktaša.

- Divno sam dočekan, divno je što su navijači ovako uzbuđeni i što mi daju podršku. Rekli su mi da će biti tako pre nego što sam dolazio i divno je što sam to doživeo. Dopada mi se i stadion - dodao je novi golman turskog tima.

Bešiktaš u četvrtak od 20 časova igra revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana, a rezultat u prvom meču je bio 1:1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading