IBRA KAKVOG GA SVI ZNAMO!

Autor:

Sport

28.08.2018

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović ponovo je svojim izjavama nasmejao mnoge, a otkrio je i zašto ne priča sa suprugom.

Zlatan Ibrahimović

Proslavljeni Šveđanin još jednom je mnoge nasmejao svojim izjavama, a ovog puta u sve su umešana njegova deca, odnosno supruga. Za sve su krive video igrice.

- Nije me sramota da priznam da volim igrice. Mene je taj svet oduvek zanimao, a on od sada raste. Kad sam došao u Ajaks sve mi je bilo novo i nisam znao šta ću sa sobom, pa sam kupio najveći TV koji sam mogao da nađem, a imao sam tu krevet i konzolu, na kojoj sam prvo igrao PES (fudbalska simulacija). Ubrzo sam mogao da igram sa celim svetom i to mi je bilo zanimljivo, pa to i dalje radim sa 36 godina. Supruga se ne buni, zadovoljna je jer onda ne mora da priča sa mnom, ostavi me sa sinovima u sobi i zaključa vrata, a mi ne primetimo jer igramo bez prestanka i nigde ne idemo - rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović je ove sezone na 20 mečeva za Los Anđeles Galaksi postigao čak 16 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading