DVOJAC ZAVRŠIO SA REPREZENTACIJOM: "Gordi Albion" doživeo udarac!

Autor:

Sport

28.08.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Engleske nakon ovogodišnjeg Svetskog prvenstva počinje polako da se osipa, a iskusniji igrači mesto u selekciji polako prepuštaju mlađima. Prvi su to učinili Geri Kejhil i Džejmi Vardi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reprezentacija Engleske

Kako je bilo očekivano, stariji se polako povlače kako bi naslednicima ustupili mesto i više prostora da se dokažu u dresu reprezentacije.

- Da budem iskren, već neko vreme mi je to na pameti. Neću postati mlađi, a vidite i da šef želi mlađu ekipu. Na kraju, donelo nam je to mnogo na Mundijalu, igrali smo polufinale, izjednačili naš najbolji rezultat na svetskim prvenstvima van Engleske. Tako sam samo rekao Geretu da je najbolje da me ubuduće ne zove, nego da usmeri pažnju na mlade momke za koje misli da imaju kvalitet, da počne da ih uzgaja i napravi u reprezentativne igrače - rekao je Vardi za britanski "Gardijan".

Iako ni do sada nije dobijao veliku minutažu uprkos neprikosnovenom Hariju Kejnu, iskusni centarfor Lestera ne zamera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejmi Vardi

- Kad je već tako, bolje je da sedim kod kuće, provodim vreme sa porodicom, treniram u klubu. Naravno, ako dođe do najgoreg i svi budu povređeni naravno da neću reći ne - dodao je Džejmi Vardi koji je 2015. godine, kada je debitovao za gordi Albion, odigrao 26 utakmica za Englesku i postigao sedam golova.

Na njegove reči nadovezao se i štoper Čelsija i povremeni kapiten reprezentacije Geri Kejhil.

- Izuzetno sam ponosan na ovih 60 utakmica, nekoliko puta sam bio i kapiten što je bila neverovatna čast, ali mislim da je vreme da se sada sklonim - rekao je Kejhil.

Dakle, obojica su tu, ali samo ako povrede onemoguće druge da nastupaju. Korektno i za primer ostalim fudbalerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading