Navijači Torina ne daju Ljajića

Autor:

Sport

28.08.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakim minutom bližimo se završetku "fudbalske pijace", a sudbina Adema Ljajića još uvek nije poznata i ako je nadomak prelaska u Bešiktaš, ali nikako da bivšeg igrača Partizana vidimo u novom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Mirsad Turkdžan, jedan od menadžera srpskog reprezentativca, u ponedeljak je izjavio da Ljajić ima dve, tri ponude, kao i da se očekuje brz odgovor Bešiktaša...

Na drugoj strani, italijanski mediji u utorak prenose da se nekadašnjem igraču Partizana, Fiorentine, Rome i Intera ne žuri i da nema ništa protiv da ostane u Torinu, a poruku su poslali i navijači Bikova.

- Ne dirajte Ljajića, - poručili su fanovi Torina i čelnicima kluba stavili do znanja koliko cene reprezentativca Srbije.

Sa druge strane Bešiktašu se žuri i jedan od čelnika kluba otputovao je u Italiju uveren da će završiti posao i da će zajedno sa Ljajićem u četvrtak na "Vodafon" areni gledati revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Partizana.

Klub iz Istanbula želi da pozajmi igrača Torina do leta 2019. godine uz mogućnost otkupna za 10 miliona evra.

Predsednik Bikova Urbano Kairo isključivo hoće da proda Ljajića i traži najmanje 15 miliona evra...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading