JUŽNA KOREJA SE NE ŠALI: Zvezda Totenhema ide u vojsku ako ne donese zlato sa Azijskih igara!

Autor: Tanjug

Sport

27.08.2018

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Totenhema Hjong-Min Son upozoren je da će ukoliko ne odvede fudbalsku reprezentaciju Južne Koreje do titule na Azijskim igrama morati da služi vojni rok u trajanju od 21 meseca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Son ucenjen!

Son je propustio poslednje dve utakmice u engleskoj Premijer ligi zbog turnira u Indoneziji, gde je trenutno Južna Koreja došla do polufinala na putu ka odbrani zlata, koje je imperativ za sve u njegovoj zemlji.

Azijske igre su za igrače do 23 godine, uz trojicu bonusa preko - što je Son u Koreji, i ukoliko ne osvoji zlato mogao bi da u svojoj zemlji krene u vojsku do sledeće godine.

Južna Koreja je u grupi završila iza Malezije sa šest bodova, dve pobede i poraz, a potom je izbacila Iran (2:0) i Uzbekistan posle produžetaka (4:3).

U polufinalu čeka boljeg iz duela Sirije i Vijetnama, dok u drugom delu Japan igra sa pobednikom Severne Koreje i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading