IGRAČI REALA JASNI: Nedostaje nam Ronaldo!

Autor:

Sport

27.08.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri madridskog Reala Marselo i Karim Benzema priznali su da ekipi mnogo nedostaje Kristijano Ronaldo posle odlaska u Juventus.

RepublikaFoto: Tanjug
Ronaldo dok je nosio dres Reala

Ronaldo je ovog leta prešao u Italiju za 112 miliona evra zbog nesuglasica sa predsednikom Reala Florentinom Perezom, a Marselo i Benzema smatraju da je teško nadoknaditi takav gubitak.

- Ronaldo je najbolji fudbaler sveta. Očigledno da nam nedostaje, ali su i Bejl i Benzema odlični - rekao je Marselo posle pobede nad Ðironom (4:1).

Benzema, koji je imao sjajnu saradnju sa Ronaldo, žali zbog odlaska Portugalca i najboljeg strelca u istoriji kraljevskog kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marselo

- Kristijano ne može da se zaboravi. Bio je važan za Real, postigao je mnogo golova i bio jedan od najboljih igrača sveta. Ipak, sada moramo da mislimo na drugi način sa drugim timom - zaključio je Benzema.


Za razliku od Reala, Ronaldo se još uvek nije upisao u strelce na zvaničnom meču u Juventusu, u pobedi nad Kjevom (3:2) i Laciom (2:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading