(VIDEO) NOVI BOAĆI PRED POTPISOM: Zvezda napadača našla u Francuskoj!

Autor:

Sport

26.08.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda izgleda je konačno našao napadača po ukusu. Golgeter francuskog Monpeljea Đovani Sio trebalo bi do revanš meča sa Salcburgom da zaduži opremu srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đovani Sio stiže u Beograd

Prema poslednjim informacijama agenti 29-godišnjeg fudbalera iz Obale Slonovače stići će ovog ponedeljka na završne pregovore sa upravom crveno-belih kada bi trebalo da bude poznato da li je potraga za napadačem uspešno završena.

Kako Sio ima ugovor do 2021. godine sa francuskim klubom, u pitanju će biti jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa, a cifra ne bi trebalo da bude veća od 2 miliona evra (u slučaju da Zvezda odluči da ga otkupi).

Profesionalnu karijeru Sio je počeo da gradi u Real Sosijedadu. Međutim,da je kadar za velika dela  počeo je da nagoveštava u Sionu. Zatim je nosio dresove Volfsburga, Augsburga, Sošoa, Bazela i Bastije. Sada bi mogao da zaigra u istočnoj Evropi. Najveći motiv trebalo bi da mu predstavlja igranje na međunarodnoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading