AISTENT TERZIĆ: Nastaviću da dajem sve od sebe!

Autor:

Sport

26.08.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksa Terzić ostvario je prvu asistenciju u seniorskom fudbalu u pobedi nad Čukaričkim kada je dodao loptu do Srnića kome nije bilo teško da je sprovede u mrežu. Mladi bek kaže da je jako srećan i ponosan.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Aleksa Terzić

Mladi bek Zvezde sa velikim oduševljenjem dočekao je da zaigra seniorski fudbal. Kada je u tome uspeo, nastavio je da pruža odlične partije, kao u vreme dok je nosio dres omladinskog tima.

- Presrećan sam što sam zabeležio prvu asistenciju. Čim sam šutnuo loptu video sam da će ući u gol, samo sam čekao da počnem da se radujem. Zaista lep i važan trenutak za mene. Nastaviću da se trudim i da u svakom trenutku dajem sve od sebe na terenu - rekao je Terzić. 

Meč sa Čukaričkim je 15. uzastupna pobeda fudbalera Crvene zvezde u Superligi. 

- Teška utakmica je iza nas, ali to je fudbal. Borili smo se, dali smo sve od sebe i na kraju pobedili. Trijumf je najvažniji, znamo da moramo da osvojimo titulu. Odlično igramo u kakvom god sastavu da izađemo na teren, svi momci su sjajni i odlično se slažemo. Na treningu šef dosta rotira ekipu i to daje rezultate. Bitno je da nastavimo u istom ritmu, da nižem pobede i da sledeće nedelje obezbedimo ulazak u Ligu šampiona - nastavio je mladi Aleksa.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Terzić je dobio debitantski poziv za mladu reprezentaciju. 

- Predivan je osećaj, mlada pa potom i A reprezentacija su san svakog fudbalera. Sada moram tamo da se dokažem. Nastaviću sa napornim radom - poručio je Terzić. 

Naredni meč Zvezda igra u Austriji protiv Salcburga, a eventualnim pozitivnim rezultatom crveno-beli bi ostvarili plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading