LIVERPULOVA RUTINA ZA PRVO MESTO: Salah poslao "Redse" na vrh Premijer lige!

Autor:

Sport

25.08.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula nastavili su sa odličnim igrama u novoj sezoni. Nakon Vest Hema i Kristal Palasa, savladan je i Brajton i to ponovo bez primljenog gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Liverpula

Pobedom nad Brajtonom Liverpul se osamio na vrhu Premijer lige, bar dok Čelsi ne odigra svoj meč trećeg kola protiv Njukasla. Ekipa Jirgena Klopa prilično rutinski je stigla do novog trijumfa, a junak je bio ko drugi neko Mohamed Salah koji je u 23. minutu matirao golmana Metjua Rajana i postavio konačan rezultat.

Ono što raduje sve navijače kluba sa Enfilda jeste i to da odbrana koja je prošle sezone često poklekla pred protivnicima sada deluje jako dobro. U prilog tome ide i podatak da je ovo treći meč u novoj sezoni bez primljenog pogotka.

Naredni meč Liverpul igra protiv Lestera u gostima 1. septembra od 13.30 časova. Ujedno, tim duelom će biti otvoreno četvrto kolo Premijer lige, dok Brajton sa druge strane dočekuje Fulam naših Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića istog dana od 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading