Mirković o nepozivanju Stojkovića: Selektor odlučuje koga zove!

Autor:

Sport

25.08.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred utakmicu u Šapcu protiv Mačve 26. avgusta trener Partizana Zoran Mirković komentarisao je i nepozivanje golmana njegove ekipe Vladimira Stojkovića.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Selektor Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak fudbalera za predstojeće duele u Ligi nacija, ali na tom spisku nema do sada neizostavnog golmana Vladimira Stojkovića. Mirković smatra da selektor najbolje zna koga treba da pozove.

- Nisam pričao sa njim, imali smo juče trening opravka, nije Stojković bio sa grupom na terenu, međutim, ne vidim neku primenu u njegovom ponašanju ili nešto zabrinjavajuće. On je iskusan golman i zreo čovek, zna da se nosi u ovim situacijama. Imamo kvalitetne mlade igrače, članove mlađih selekcija. Ova zemlja ima jednog selektora što se tiče A i još jednog što se tiče mlade reprezentacije. Nemojte mi da se mešamo ljudima u posao, da radimo ono što nije do nas. Oni će proceniti ko će to biti - rekao Mirković.

Utakmica Mačve i Partizana igra se u Šapcu od 19.30 časova, prenos je na TV Arenasport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading