Stariji Azar otkrio na koga se Eden ugledao

Autor:

Sport

25.08.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odlaska Kristijana Ronalda u Juventus, prvi kandidat da zauzme njegovo mestu u Realu bio je Eden Azar. Belgijanac je u toku Mundijala u Rusiji i sam izjavio da postoji velika šansa da napusti Čelsi i ode na "Santjago Bernabeu", ali od toga nije bilo ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Mnogi smatraju da su "plavci" odbili da prodaju svog najboljeg igrača, ali Azarov otac Tjeri je izjavio da je zapravo sve propalo zbog Reala.

Čelsi je bio spreman da proda svoju "desetku" i inkasira ogroman novac, ali su se Madriđani povukli iz pregovora.

- Ne mogu da kažem zašto nije došlo do transfera. Ne zato što ne želim, već zato što ne znam. Mogu samo da kažem da je odluka bila Realova. Očito je da su se okrenuli mlađim igračima, kojima žele da pruže šansu. Edenu nije ostalo još mnogo do isteka ugovora sa Čelsijem, ali istina je da možda nikada neće zaigrati za Real - rekao je Tijeri Azar.


Otac sjajnog ofanzivca veruje da je transfer pao u vodu kada je posle osvajanja Lige šampiona otišao trener "kraljevića" Zinedin Zidan.

- To je čovek koji je uvek bio idol mom sinu i da je on ostao u Madridu siguran sam da bi sada bila neka druga priča. Zidan je poštovao ono što Eden radi i želeo ga je u svom timu. Ipak, sigurno je i on imao dobre razloge da posle svega napusti Real.


Aktuelni prvak Evrope ipak je doveo jednog od planirana dva pojačanja iz Čelsija - golmana Tiba Kurtou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading