(FOTO) Đorović saopštio spisak omladinaca za Makedoniju i Rusiju!

Autor:

Sport

24.08.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović odabrao je igrače za nastavak kvalifikacija i duele protiv Makedonije (7. septembar, stadion Karađorđe) i Rusije (11. septembra, Nižnji Novgorod).

RepublikaFoto: fss.rs
Goran Đorović

Debitanti su Svetozara Marković (Partizan) i Aleksa Terzić (Crvena zvezda), odnosno Predrag Ranđelović (Radnički Niš). Ne treba zaboraviti ni povratak Luke Jovića, odnosno Marka Grujića.

 

 

Srbija u grupi 7 ima za sada šest pobeda iz šest utakmica. Zaista su Orlići bili dobri za sada. Makedonija ne bi trebalo da predstavlja veliki bauk jer je to tim sa svim porazima do sada, ali bi duel sa Rusijom mogao da bude veoma važan jer je to trenutno tim koji je na 2. poziciji.

SPISAK U21 REPREZENTACIJE SRBIJE

GOLMANI: Boris Radunović (Kremoneze), Filip Manojlović (Panionios), Dragan Rosić (Mladost Lučani)

ODBRANA: Milan Gajić (Bordo), Miladin Stevanović (Čukarički), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Vukašin Jovanović (Bordo), Svetozat Marković (Partizan), Erhan Mašović (Trenčin), Srđan Babić (Crvena zvezda), Nemanja Ćalasan (Spartak)

SREDINA: Danilo Pantić (Partizan), Marko Grujić (Herta), Uroš Račić (Valensija), Luka Adžić (Anderleht), Luka Ilić (Breda), Petar Mićin (Udineze), Lazar Ranđelović (Radnički Niš), Aleksandar Lutovac (Rad)

NAPAD: Luka Jović (Ajntraht), Igor Zlatanović (Radnik), Ivan Šaponjić (Benfika), Filip Stuparević (Voždovac)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading