MILOJEVIĆ: Emocije me vežu za Čuku

Autor:

Sport

24.08.2018

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Crvene zvezde Vladan Milojević pričao je za medije pred derbi meč Super lige Srbije sa Čukaričkim, želeći da priča samo o sledećem protivniku u domaćem prvenstvu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Vladan Milojević

- Imamo nastavak domaćeg šampionata i u goste nam dolazi ekipa koja je poslednjih godina u samom vrhu srpskog fudbala. Čukarički je izrastao u stabilan superligaški tim sa velikim ciljevima. Imaju isti tim kao prošle sezone, imaju kontinuitet. Igraju jako dobro od početka prvenstva. Očekujem dobru utakmicu i pozivam navijače da dođu u što većem broju. 

Koliko vam je teško da se spremite a da mislima ne budete mislima u Salcburgu?

- Svaka utakmica ima poseban uvod. Mi imamo velike ambicije u šampionatu i budite ubeđeni da ćemo biti fokusirani na Čukarički. Bio sam trener na Banovom brdu i emocije me vežu za taj klub. Dete mi je tamo igralo fudbal.Politika Čukaričkog je da imaju isti kostur tima, i osim Drinčića, praktično niko nije otišao. Simo Krunić je dobar i iskusan trener. Očekujem dobru utakmicu i još jednom pozivam "delije" da dođu na utakmicu.

Milojević je potom pričao o povređenim fudbalerima svog tima:

- Ebisilio i dalje vuče povredu i u procesu je rehabikitacije. Savić je bio na ispitivanjima i ne očekujem neki veliki problem i optimista sam kada je Vujadin u pitanju. Samo njih dvojica su povređeni. Milić je spreman, videćemo u kakvom sastavu ćemo nastupiti. Kafu je pokazao svoju klasu, kasno nam se priključio ali je dobar i vredan momak. Polako se integriše u naš sistem igre. Ispao je iz ritma takmičarskih utakmica i trebaće mu vremena da se vrati u ritam. 

Utakmica Crvena zvezda - Čukarički je na programu u subotu od 20.30 časova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading