Modrić je Kakin favorit za "Zlatnu loptu"

Autor:

Sport

22.08.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač Zlatne lopte iz 2008. godine Brazilac Kaka, istakao je svog kandidata za osvajanje ovog prestižnog priznanja. U konkurenciji: Kristijano Ronaldo, Mohamed Salah i Luka Modrić, bivši fudbaler Milana i Real Madrida se odlučio za Hrvata.

Kaka

- Modrić iza sebe ima impresivne rezultate jer je uspeo da osvoji Ligu šampiona s Realom i da dođe do finala Mundijala. On je čovek koji stvara spektakl i koji komanduje igrom svog tima. Mbapa je takođe vrlo jak, pred njim je cela karijera, tako da je budućnost njegova - rekao je slavni Brazilac za Gazetu delo Sport.

Govoreći o prelasku Kristijana Ronalda iz Real Madrida u Juventus, Kaka je naglasio:

- To je odlično za italijanski fudbal, on donosi vidljivost, sponzore i interesovanje medija iz celog sveta. Kristijano pokreće mnoge stvari u sistemu fudbala u Italiji, ne samo za Juventus.

Nekadašnji fudbaler Milana i Reala kaže da je Juventus najjači tim u Seriji A, da bi Milan mogao da bude konkurent, kao i da Stara dama ima šansu da osvoji trofej i u Ligi šampiona.

- Sa Kristijanom Juve jeste jedan od favorita u LŠ, ali tu su uvek Real i Barselona, kao i ojačani PSŽ sa Mbapeom koji je sazreo - zaključio je Kaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading