Anri prihvatio ponudu Bordoa: Prvi samostalni posao

Autor:

Sport

22.08.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako mu samostalna trenerska karijera bude išla kao fudbalska karijera, Bordou će početi da "cvetaju ruže" s obzirom da je Tijeri Anri po navodima RMC Sporta prihvatio ponudu francuskog tima čije boje brane i Vukašin Jovanović, Milan Gajić i Mijat Gaćinović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tijeri Anri

Najvažniji uslov koji je bivša zvezda Arsenala i Barselone stavio pred upravu je da mu se obezbede sredstva za jačanje tima, objavio je "Gol.com".

Aktuelni trener Bordoa Gustavo Pojet je suspendovan nakon oštrih izjava na račun rukovodstva kluba koje je bez konsultacija sa njim Gaetana Laborda prodalo Monpeljeu.

Urugvajac je pretio ostavkom, a predsednik Žirondinaca Stefan Marten je odlučio da ga suspenduje, što se nije svidelo fudbalerima Bordoa. Neki su odbili da treniraju, a prvi čovek kluba je morao da razgovara sa njima.

Anri od 2016. godine radi kao pomoćnik Roberta Martinez u belgijskoj reprezentaciji. Spekulisalo se da bi mogao da preuzme Aston Vilu, ali je klub iz Birmingema odlučio da na mestu trenera ostane Stiv Brus.

U televizijskim analizama otkrio je da se divi Pepu Gvardioli, i da ga smatra najboljim trenerom na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading