KRAJ JEDNE ERE: Krstajić rešio da podmladi reprezentaciju, došlo vreme da NJIH ne gledamo u dresu Srbije!

Autor: Sportski žurnal

Sport

22.08.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije danas će objaviti spisak reprezentativaca za predstojeće mečeve u Ligi nacija protiv Rumunije i Litvanije, ali posle informacije da u dresu reprezentacije nećemo gledati Luku Milivojevića, izvesno je da još neki fudbaleri sa Mundijala nisu zaslužili Krstajićevo poverenje.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić rešio da podmladi tim!

Naime, ''Žurnal'' je došao do saznanja da za utakmice Lige nacija nije pozvan ni naš do sada standardni golman Vladimir Stojković.

Pretpostavlja se da i na taj način selektor želi da podmladi reprezentaciju i pruži priliku Rajkoviću i Dmitroviću, da se nametnu, s obzirom da su do sada bili u drugom planu.

Takođe, velike su šanse da se Nemanja Matić neće naći u nacionalnom timu. Fudbaler Mančester junajteda je trenutno povređen, ali on je posle Svetskog prvenstva izjavio da ne zna da li će ponovo obući dres "Orlova".

Žurnal prenosi da će se na današnjem spisku Mladena Krstajića naći Mijat Gaćinović, Nemanja Maksimović, kao i da će za poziciju desnog beka konkurisati Milan Gajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DRAGAN

22.08.2018 08:58

MA ON JE DEBIL, KO MU DADE DA VODI REPREZENTACIJU, PA OVAJ ČOVEK NEMA VEZE LJUDI.....