DABUR OPOMINJE: Zvezda je sada u prednosti!

Autor:

Sport

21.08.2018

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Salcburga Munas Dabur rekao je posle remija u Beogradu bez golova da saigrači i on sam nisu srećni zbog rezultat, ali su zadovoljni što nisu primili gol.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča u Beogradu

Nakon prvih 90. minuta igre u dvomeču plej-ofa Lige šampiona rezultat je 0:0 pa će odluka o učesniku grupne faze tog takmičenja biti doneta u Austriji. Prvotimac Salcburga Munas Dabur otkrio je svoje impresije nakon meča.

- Znalo se da će biti teško. Nismo srećni, ali smo zadovoljni što nismo primili gol.  Šteta što nije bilo navijača. U Austriji nas čeka tuča, velika. Zvezda će u revanšu imati prednost navijača, znamo kakva navala vlada pred revanš. Danas je bilo jako neobično. Imao sam utisak kao da smo na treningu - rekao je Dabur nakon meča u Beogradu.

Revanš je programu 29. avgusta od 21 čas, a domaćin će ovoga puta biti ekipa Salcburga. Ipak, Crvenu zvezdu treba da raduje podatak da će veliki broj simpatizera biti uz crveno-bele u konačnoj borbi za dugo čekanu grupnu fazu Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading